Reset Password

FREE CANCELLATION AND COVID-19 BONUS!    
  See Destinations
Your search results

Vakantie verhuur in Fuengirola – Tess Vacacional

11 March, 2021 by Juan Manuel Duco

Boek bij ons je vakantie verhuur in Fuengirola

Bij TESS VACACIONAL stellen we u een team van professionals met uitgebreide ervaring ter beschikking die u zullen helpen bij het vinden van de beste optie voor uw vakantie verhuur in Fuengirola. Ons online boekingsplatform biedt u alle faciliteiten om uw accommodatie te vinden en te reserveren.

U zult niet dezelfde accommodatie tegen betere prijzen vinden. Huur tegen een lagere prijs dan in enig ander webportaal. Beschikbaarheid in realtime, geen e-mails, geen wachttijden, gewoon zoeken, vinden en reserveren.

vakantie verhuur in Fuengirola

U kunt erop vertrouwen dat we beveiligde betalingsgateways gebruiken, of als u wilt, kunt u een overboeking doen. De accommodaties zijn geverifieerd en beoordeeld door ons team om u maximaal comfort te bieden.

Ons meertalige team staat altijd klaar om u te helpen voor, tijdens en na uw reservering van uw vakantie verhuur in Fuengirola.

Fuengirola is een van de favoriete bestemmingen geworden voor toeristen die naar de provincie Malaga komen dankzij de aanzienlijke ontwikkeling van de infrastructuur. Deze gemeente, die behoort tot de westelijke Costa del Sol, is gelegen in het centrum van de kustlijn van de Costa del Sol en de gemakkelijke toegang vanaf elke locatie vergemakkelijkt de aankomst van talrijke toeristen het hele jaar door.

Als je op zoek bent naar een vakantie aan het strand zonder de drukte van de grote steden, maar met al zijn diensten, raden we je aan om alles te bekijken wat Fuengirola je te bieden heeft.

De promenade van Fuengirola strekt zich uit over 8 kilometer en is daarmee een van de langste van Spanje. De wandeling loopt langs de stranden van de gemeente samen met leuke bars, restaurants, terrassen, hotels en winkels.

Sohail Castle is een van de belangrijkste toeristische attracties in Fuengirola. Het uitzicht op de Middellandse Zee en de nabijgelegen Sierra de Mijas is fantastisch. Abderramán III liet het kasteel bouwen in 956. Tegenwoordig dient de site als decor voor tal van concerten en culturele evenementen.

De Fuengirola arena, ingehuldigd in 1962, organiseert elk seizoen allerlei soorten stierenvechten en paardensportfeesten, waaronder de nationale paardenkoets- en koetswedstrijd opvalt.

Vertrouw op Tess Vacacional voor uw vakantie en boek nu uw vakantie verhuur in Fuengirola, wij bieden u een onberispelijke service en de meest persoonlijke aandacht.

 • Advanced Search

  0 EUR to 1.000.000 EUR

 • Contact

  Avda Las Americas 4

  0034 951570674

  0034 663622775

  info@tessvacacional.com