Reset Password

FREE CANCELLATION AND COVID-19 BONUS!    
  See Destinations
Your search results

Vakantie verhuur in Alhaurin de la Torre

11 March, 2021 by Juan Manuel Duco

Boek bij ons je vakantie verhuur in Alhaurin de la Torre

Bij TESS VACACIONAL stellen we u een team van professionals met uitgebreide ervaring ter beschikking die u zullen helpen bij het vinden van de beste optie voor uw vakantie verhuur in Alhaurin de la Torre. Ons online boekingsplatform biedt u alle faciliteiten om uw accommodatie te vinden en te reserveren.

U zult niet dezelfde accommodatie tegen betere prijzen vinden. Huur tegen een lagere prijs dan in enig ander webportaal. Beschikbaarheid in realtime, geen e-mails, geen wachttijden, gewoon zoeken, vinden en reserveren.

vakantie verhuur in Alhaurin de la Torre

U kunt erop vertrouwen dat we beveiligde betalingsgateways gebruiken, of als u wilt, kunt u een overboeking doen. De accommodaties zijn geverifieerd en beoordeeld door ons team om u maximaal comfort te bieden.

Ons meertalige team staat altijd klaar om u te helpen voor, tijdens en na uw reservering van uw vakantie verhuur in Alhaurin de la Torre.

Op slechts 20 kilometer van de hoofdstad van Malaga en 10 kilometer van de stranden van Torremolinos, is Alhaurín de la Torre een perfecte bestemming om een ​​ontspannen bezoek te brengen aan de omgeving van de Guadalhorce-vallei, te genieten van een goede maaltijd of een dagje golfen.

De nabijheid van grote stedelijke centra en het grote aantal groene gebieden zorgen ervoor dat veel inwoners van Malaga voor Alhaurín de la Torre kiezen om te wonen. Een gemeente die erin geslaagd is de nieuwe buren te integreren en hun tradities en identiteit te behouden.

Weet je al welke gerechten je gaat proberen tijdens je bezoek aan Alhaurín de la Torre? We raden vooral de pap, de poncima bouillonsoepen, de kabeljauwsalade en de puppysoepen aan, gemaakt met aardappelen, kabeljauw, gekookte zoete aardappelen en sinaasappelsap.

Maar Alhaurín de la Torre staat vooral bekend om zijn zoetere smaken, meer bepaald om zijn rijst met kastanjes. Dit gerecht is gemaakt met honing en kastanjes en wordt gegeten tijdens de Goede Week. We raden ook aan om de traditionele donuts te proberen.

Vertrouw op Tess Vacacional voor uw vakantie en boek nu uw vakantie verhuur in Alhaurin de la Torre, wij bieden u een onberispelijke service en de meest persoonlijke aandacht.

 • Advanced Search

  0 EUR to 1.000.000 EUR

 • Contact

  Avda Las Americas 4

  0034 951570674

  0034 663622775

  info@tessvacacional.com