Réinitialiser le mot de passe

ANNULATION GRATUITE ET BONUS COVID-19!    
  Voir les destinations
Résultats de votre recherche

Vakantie Verhuur à Marbella - Tess Vacacional

11 mars 2021 par Juan Manuel Duco

Boek bij ons je vakantie verhuur à Marbella

Bij TESS VACACIONAL stellen we u een team van professionnels met uitgebreide ervaring ter beschikking die u zullen helpen bij het vinden van de beste optie voor uw vakantie verhuur à Marbella. Ons en ligne boekingsplatform biedt u alle faciliteiten om uw accommodatie te vinden en te reserveren.

U zult niet dezelfde accommodatie tegen betere prijzen vinden. Huur tegen een lagere prijs dan dans énig ander portail web. Beschikbaarheid en temps réel, geen e-mails, geen wachttijden, gewoon zoeken, vinden en reserveren.

vakantie verhuur à Marbella

U kunt erop vertrouwen dat we beveiligde betalingsgateways gebruiken, of als u wilt, kunt u een overboeking doen. De l'hébergement zijn geverifieerd en beoordeeld door ons team om u maximaal comfort te bieden.

Ons meertalige team staat altijd klaar om u te helpen voor, tijdens en na uw reservering van uw vakantie verhuur à Marbella.

Onofficieel beschouwd als de hoofdstad van de westelijke Costa del Sol, heft Marbella ongetwijfeld genoeg ingrediënten om het een van de belangrijkste toeristische centra van Spanje te maken.

De bevoorrechte ligging, aan de voet van Sierra Blanca, aan de eerste lijn van de kust, zorgt voor uitstekende klimatologische omstandigheden en een grote landschappelijke schoonheid.

De oorsprong ervan gaat terug tot de Romeinse tijd, waarvan er een overervloed aan archéologische overblijfselen zijn; op dezelfde manier bewaart het uit de Arabische periode twee torens en de kasteelmuren; Uit de christelijke tijd, in de oude stad, bewaart het de Kerk van de Incarnatie, de Casa del Corregidor en het Hospital de San Juan de Dios.

Maar waar Marbella echt in overervloed is, is het toeristische aanbod van zon en strand: prachtige en uitgestrekte stranden, interessante natuurgebieden zoals de Cabopino-duinen of de Pinares de las Chapas, jachthavens, golfbanen, sportclubs en een grote et une grote. die hun roem gerechtvaardigd maken. Zeven kilomètre verderop ligt het dichtbevolkte stedelijke centrum van San Pedro de Alcántara, bij Marbella gevoegd, dat werd geboren als resultaat van de installatie van een suikermolen en 1860.

Vertrouw op Tess Vacacional voor uw vakantie en book nu uw vakantie verhuur à Marbella, wij bieden u een onberispelijke service en de meest persoonlijke aandacht.

 • Recherche avancée

  0 EUR à 1.000.000 EUR

 • Contact

  Avda Las Amériques 4

  0034 951570674

  0034 663622775

  info@tessvacacional.com